Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!

Pages

PILIHAN
Sunday, March 10, 2013

4 comments



Video Pelajar Kantoi Berzina Dalam Semak

Video yang dimuat turun di facebook ini memaparkan sepasang kekasih yang jika didengar dengan teliti berasal dari Sabah [edited]. Teman lelaki buat muka langsi dan si perempuan pulak nak pakai seluar tapi lelaki tu masih lagi merakam.Yang merakam pun gatal jugak.

SAKSIKAN VIDEO TERBARU BUDAK SEKOLAH KANTOI BERZINA DI BAWAH.

4 comments:

  1. bukan dari sarawak... bunyi percakapan mcm di sabah... maaf pembetulan... sila dengar dgn teliti... terima kasih... :) ( cth :tamparrrrr, dsb.. )

    ReplyDelete
  2. definitely not from sarawak..

    ReplyDelete
  3. pukimak ni dua2....kongkek pon dlm hutan...kecik2 dah pandai, x padan ngan muka, nampak baik tapi kaki ceretttttttttt......puiiii, sabahan sial !! gi merantau luar tggl suami, x mengaku dah kawen.....!!! puiiiiii jijik!!

    ReplyDelete
  4. Memang sabahan but mayby etnik Brunei/Bisaya sebab dengar dari slang mereka bercakap...

    ReplyDelete